Mick Schumacher, по стапките на татко му-славниот Шуми


rent a car macedonia
Светскиот првак во формула 1 Michael Schumacher настапуваше за Mercedes-Benz во 2010, 2011, 2012. Роден на трети јануари 1969 година во Hürth-Hermülheim, Nordrhein-Westfalen, Германија.
Во декември 2013 година тој доживеа несреќен случај-удри во дрво додека скијал и беше долго време во кома.
Сега по неговите стапки тргнува неговиот 17 годишен син Mick Schumacher, кој пред три дена на 02.08.2016 го посети седиштето на Mercedes-Benz и се сретна со шефот на тимот на Motorsport на Mercedes-benz.
Видеото е од Monaco Q3 2012 година!

Back

Search

VIDEO: Volkswagen TransporterRead more

VIDEO: Volkswagen TiguanRead more

VIDEO: Ford KugaRead more

Feel free to contact us


Phone: +389 2 329 29 90
Faks: +389 2 315 11 10
Mobile: +389 70 206 602 Mobile: +389 75 206 602
Email: abc_rentacar@t-home.mk
reservation@abcrentacar.mk
contact@abcrentacar.mk
Address:
str. Vasil Adzilarski no.2
hotel Holiday Inn Skopje, Macedonia
Top