Девојчето со име Мерцесед!


rent a car macedonia
Да бидеме во тек со најновите технологии во авомобилската индустрија го посетивме седиштето на Mercedes-benz во Stuttgart, производителот на автомобили број еден во светот.
Во оваа прилика Ви преставуваме мал дел од историјата на Mercedes-benz, насловена Девојчето со име Мерцесес!
Видеото во продолжение;

 


Back

Search

What Are the Qualities of a Good Rent a Car Company?Read more

Škoda KaroqRead more

Škoda KamiqRead more

Feel free to contact us


Phone: +389 2 329 29 90
Faks: +389 2 315 11 10
Mobile: +389 70 206 602 Mobile: +389 75 206 602
Email: abc_rentacar@t-home.mk
reservation@abcrentacar.mk
contact@abcrentacar.mk
Address:
str. Vasil Adzilarski no.2
hotel Holiday Inn Skopje, Macedonia
Top