Се движел со брзина од 16км на час

Првиот автомобил во светот е на Мерцедес!


rent a car macedonia

 Во тоа време овој автомибил на Бенз бил исмејуван од луѓето затоа што изгледал смешно споредено со тогашните модерни велосипеди. 

Read more

Certificate of gratitude from OSCE for „ABC rent a car“


rent a car macedonia

The company „ABC rent a car“ has received a certificate of gratitude from OSCE for transport оf the participants to a conference in Skopje.

Read more

БАРСЕЛОНА


rent a car macedonia

Read more

Feel free to contact us


Phone: +389 2 329 29 90
Faks: +389 2 315 11 10
Mobile: +389 70 206 602 Mobile: +389 75 206 602
Email: abc_rentacar@t-home.mk
reservation@abcrentacar.mk
contact@abcrentacar.mk
Address:
str. Vasil Adzilarski no.2
hotel Holiday Inn Skopje, Macedonia
Top