Abc presentiert: There is only one original


rent a car macedonia

 

Read more

Mercedes-AMG GT - ужување со сите сетила


rent a car macedonia

Read more

Mercedes-Benz Museum во Stuttgart

Дали е овој прв луксузен автомобил во светот!?


rent a car macedonia

Дали е овој прв луксузен автомобил во светот!?Првиот автомобил кој Мерцедес сериски го производува е конструиран од 1921 до 1923 година. Автомобил од првата серија е поставен во Mercedes-Benz Museum во Stuttgart кој е на сликата!

Read more

Feel free to contact us


Phone: +389 2 329 29 90
Faks: +389 2 315 11 10
Mobile: +389 70 206 602 Mobile: +389 75 206 602
Email: abc_rentacar@t-home.mk
reservation@abcrentacar.mk
contact@abcrentacar.mk
Address:
str. Vasil Adzilarski no.2
hotel Holiday Inn Skopje, Macedonia
Top